Bed & Breakfast


Bed & BreakfastVan harte welkom bij Face à Face.

In onze Bed and Breakfast staat genieten altijd voorop. Kom helemaal tot rust in onze mooie Franse tuin of ontdek (al fietsend of wandelend) de verrassend gevarieerde Limburgse omgeving.

We beschikken over 5 kamers met elk hun eigen karakter. De kamers hebben allemaal een héérlijke box-spring en zijn voorzien van alle hedendaags comfort zoals douche of bad, toilet, digitale TV en draadloos internet.

In de kamerprijs is het ontbijt inbegrepen.

Check-in vanaf 16u.
Check-out tot 11u
.

Hopelijk tot snel!

Contact Bed & Breakfast

Face à Face
Heuvelstraat 7
3960 Bree
Op kaart

T: +32 473 47 63 66
E: bnb@faceafacebree.be

Omgeving

Face á face is gelegen in Bree, in hartje Limburg. Waar de vlaai altijd lekker is, de mensen vriendelijk zijn en de natuur u omringt. We verhuren elektrische fietsen zodat u zorgeloos kunt genieten van het nabijgelegen vermaarde Limburgse fietsroutenetwerk. Ook paardenliefhebbers komen bij ons in de streek ruim aan hun trekken dankzij de vele bewijzerde ruiterpaden.

Uitgebreide info over de ruiterpaden en de verschillende fietstochten geven wij u graag ter plekke mee.

Ontbijt

Bij Face à face zijn we ervan overtuigd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Een goed begin is al het halve werk, nietwaar… Ontbijten doet u bij ons in alle rust en comfort. Met zicht op de tuin. Genietend van een een lekkere kop koffie, versgebakken broodjes en smaakvol beleg stoomt u uzelf klaar voor wat een memorabele dag in Limburg gaat worden.

Onze kamers

Kamer 1

Misty Grey


Misty Grey dompelt u onder in een waas van dromerige rust. Authentieke elementen zoals de houten balkenstructuur worden gekoppeld aan hedendaags comfort zoals de regendouche. Logeren in Misty Grey betekent ook lekker lui lezen in het aparte zithoekje.


DOUBLE

115 euro per nacht

SINGLE

95 euro per nacht


Reserveer uw kamer
Kamer 2

Baby Brown


In Baby Brown geniet u en komt u weer helemaal tot uzelf. Slapen doet u in een heerlijke boxspring en onstpannen kan in de ruime aparte badkamer mét ligbad. Bruintinten en aardekleuren overheersen. Het authentieke balkenhout en indirect licht maken het plaatje helemaal zen.


DOUBLE

115 euro per nacht

SINGLE

95 euro per nacht


Reserveer uw kamer
Kamer 3

Noir Desir


Spoel de sleur van alledag van u af in de inloopdouche van Noir Désir. Moderne accenten zoals het hoekige badkamermeubel en de lichtarmaturen maken van de kamer een strak geheel met donkere toetsen die u doen verlangen naar meer.


DOUBLE

115 euro per nacht

SINGLE

95 euro per nacht


Reserveer uw kamer
Kamer 4

Nostalgic Green


De fotowand in Nostalgic Green doet u dromen van tijden van weleer. Even helemaal weg van uw jachtige bestaan en stilstaan. Terugblikken en genieten. Een verkwikkende douche nemen in de aparte badkamer om er daarna weer met volle teugen in te vliegen.


DOUBLE

115 euro per nacht

SINGLE

95 euro per nacht


Reserveer uw kamer
Kamer 5

Blanche Beige


In Blanche Beige geniet u op de gelijkvloers. Makkelijk toegankelijk. Met regendouche en toilet geïntegreerd op de kamer. De authentieke accenten zoals het gewelfde balkenplafond en de hoge raampartijen zorgen ervoor dat hedendaags comfort nog nooit zo vertrouwd voelde.


DOUBLE

115 euro per nacht

SINGLE

95 euro per nacht


Reserveer uw kamer

Ontdek onze sfeer